jueves, 11 de febrero de 2016

CASELLES - AGULLOLA DE LA TUTA - COLL DEL BRAM - CASELLES


DADES ÚTILS:
  • Lloc de Sortida: Camí de la casa de Caselles
  • Lloc d'Arribada: Camí de la casa de Caselles
  • Distància recorreguda: 6,52 km
  • Temps amb parades: 2h 34min
  • Desnivell positiu: 570 metres
  • Dificultat: Baixa

Perfil Elevació
COM ARRIBAR DES DE VIC:



DESCRIPCIÓ DE LA RUTA:
Sortint de Vic agafem la C-153 direcció Roda de Ter. Després seguim direcció cantonigròs, Aproximadament 1km abans d'arribari trobem un camí de pista a l'esquerra amb un cartell indicador. Aquí deixarem el cotxe.

A partir d'aquí començar seguint el Track. Originalment voliem anar per pista, però un parell de toros ens han impedit seguir el camí i hem pujat "marge amunt" orientativament fins a retrovar el camí per on voliem pujar uns metres més endavant.

Aconsello pujar per pista fins el primer trencant a l'esquerra on queda la casa de Caselles. Uns metres més endavant enllaçarem amb el track que he penjat.

"Culpable" de la volta marge amunt

En aquest punt comencem a pujar per un sender d'1km aproximadament amb un pendent bastant pronunciat. L'esforç es veu clarament recompensat a l'arribar a dalt, ja que arribat als Morro de Casellas, les vistes son realment espectaculars.

A partir d'aquí el camí planeja bastant durant un altre quilòmetre fins arribar a l'Agullola de la Tuta.
De nou aquí les vistes dels pirineus i del santuari de Cabrera son espectaculars.


Vistes des de l'Agullola de la Tuta

Després de fer el "puja i baixa" a l'Agullola seguim un sender que al cap de poca estona ens porta fins el Coll del Bram.

M'agradaria destacar, que poc abans d'arribar-hi ens trobem amb un desviament a l'esquerra, que d'entrada probem, però després reculem. És un petit sender que baixa de forma abrupte fins a l'entrada d'una esquerda poc ample i força llarga, que més endavant hem vist que si haguéssim continuat per l'esquerda, haguéssim "empalmat" amb el camí que hem passat uns metres més amunt.


Escletxa de la Masallera

Així dons, un cop al Coll del Bram decidim baixar per un camí força principal que comença a partir del km 3,5 i que, d'una manera descendent i força senzilla, ens portarà de nou fins el cotxe.


Morro de Caselles, des del trencant de la casa amb el mateix nom


Mapa Track Wikiloc:  Clica aquí





Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario